Am citit reteta intr-o revista englezeasca si mi s-a parut interesanta.
Este o reteta simpla si rapida. In revista foloseau un cub de supa de pui dar, cum eu nu aveam, am fiert puiul cu o ceapa si apoi l-am prajit.
Ingrediente
8 polonice supa
2 polonice orez
un morcov
un pumn mazare congelata
un pumn porumb congelat
Morcovul se curata si apoi se taie in cubulete cam de marimea unui bob de mazare.
Se pune la fiert supa si se adauga toate legumele plus sare (daca nu folositi cub) si piper. Se fierb circa 20 de minute si apoi se lasa cu capacul pus circa 20 de minute, sa se umfle.
Daca vreti puteti sa lasati puiul in pilaf tot timpul.
Daca va place pilaful mai moale (zemos) puteti sa folositi un raport mai mare decat cel clasic de 4 la 1.
Am servit cu pui prajit si castraveti murati.
Delicios :)
No comments:
Post a Comment